Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
IDŐPONT:
2023. május 03. (szerda) 17:30–21:00
HELYSZÍN:
Budapest – konkrét helyszín még egyeztetés alatt..
HELYSZÍNI RÉSZVÉTELI JEGYÁR:
12.000 Ft/fő
(szokásos extra ajándék anyagokkal a helyszíni résztvevőknek!)
ELŐADÓK:
Bartha Ákos:
élelmiszerbiológus, táplálkozás-kutató, az élelmiszer tudományok doktorjelöltje, a Táplálkozás-Beállítás™ alapítója és szakmai vezetője
Részletes programleírás alább..
12 .000 Ft
Elfogyott
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!