Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Gyömbéres-kurkumás karfiolkrémleves
A csípős hideg időben nagyon jól esik egy forró leves…
Hogyan együnk jót bárhányévesen?
Hogy közben a testünk és a szemünk is örül…
Álmaim(d) vegyes salátája
Fehérjeforrásként én legfőképpen szárnyast/főtt tojást javasolnék hozzá…
A rendszertelen alvási mintázatok és a cukorbetegség közötti összefüggés
Egy 84 421 fő bevonásával és 7 éves követéssel zajlott vizsgálat megállapította, hogy…
IDŐPONT:
2022. december 07. (szerda) 17:30–21:00
HELYSZÍN:
Lurdy Ház 7. terem – Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14, 1097.
HELYSZÍNI RÉSZVÉTELI JEGYÁR:
11.000 Ft/fő
(szokásos extra ajándék anyagokkal a helyszíni résztvevőknek!)
ELŐADÓK:
Bartha Ákos:
élelmiszerbiológus, táplálkozás-kutató, az élelmiszer tudományok doktorjelöltje, a Táplálkozás-Beállítás™ alapítója és szakmai vezetője
Részletes programleírás alább..
11 .000 Ft
Elfogyott
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!