Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Magasabb antioxidáns-bevitel, alacsonyabb köszvény kockázat
A magasabb antioxidáns-bevitel hozzájárul a köszvény alacsonyabb kockázatához…
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Ételmentés trendi módon
Nagyon divatosak manapság a bowl-ok…
Étrendi AGE-k bevitele és a testtömeg változása
AGE-k, azaz előrehaladott glikációs végtermékek cukrok és fehérjék reakciója során képződnek…
IDŐPONT:
2023. október 28. (szombat) 10:00–14:00
HELYSZÍN:
Semmelweis Egyetem – Elméleti Orvostudományi Központ – Szent-Györgyi terem
Budapest, Tűzoltó u. 37-43. 1094
HELYSZÍNI RÉSZVÉTELI JEGYÁR:
4.000 Ft/fő
ELŐADÓK:
Bartha Ákos:
élelmiszerbiológus, az élelmiszertudományok doktorjelöltje, a NutriBalance alapítója és szakmai vezetője
Részletes programleírás:
https://taplalkozasbeallitas.hu/esemenyek/etrend-kiegeszito-szeminarium-egyensulyban-a-hatoanyagokkal/
4 .000 Ft
Elfogyott
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!