Alvás-Életmód webinárium – VIDEÓ

Mindennapi fizikai teljesítőképességünk alapja a megfelelő mennyiségű és minőségű regeneráció. Van mód arra, hogy jobban aludjunk, reggelre kipihentebbek legyünk.

A stressz hatása és a regeneráció minősége kimutatható!


Tudni akarod mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy jobb legyen az alvásod és egyensúlyban legyél??

1 órás Alvás-Életmód webináriumunkon Bartha Ákos és Kun Zoltán életmód tanácsadó méréseken alapuló gyakorlati tanácsokkal lát el az alvás, – illetve az egész életminőséged fejlesztése érdekében;

 

miért fontos, és hogyan működik a szervezetünk stressz-regeneráció egyensúlya?

– mik a jó alvás alapjai?

hogyan fejleszthető az alvásunk?

 

+ lifehackek a legális teljesítményfokozás érdekében, azaz hogyan hozz ki magadból többet, egészségesen, fenntarthatóan!


Lassan mindenki által ismert tény, hogy változékony, bizonytalan kimenetelű világunkban nagyjából minden negyedik ember alvásproblémáktól szenved.
Sokak tudják magukról, hogy pl. este nehezen alszanak el, éjszaka gyakran felébrednek, vagy gyakori álmatlanság gyötri őket. Ők tudatában vannak annak, hogy az éjszakai alvásuk javításával foglalkozniuk kell, de megdöbbentő, hogy további kb. 40%-nak még csak sejtése sincs arról, milyen rosszul alszik, maximum csak a gyakori fáradtságot tapasztalja meg, esetleg azt is, hogy nem képes jól teljesíteni a munkájában, netán fizikailag sem bír annyit, mint korábban. Általában ezeknek a jelenségeknek az oka a késleltetett vagy rossz minőségű éjszakai pihenés – csakhogy erről mit sem sejtenek…
Háromból két embernek tehát elégtelen az alvása, így a teljesítménye és a fizikai képességei is visszaesik.
De a jó hír az, hogy az alvásminőség javítható és ehhez majdnem minden a kezünkben van: életvezetési döntések, egészségtudatosság, gondolkodásmód, stresszre adott válaszreakcióink… Azok közül, akik már tudják mit tehetnek az alvásuk javításáért, 85%-nak javul a teljesítőképessége!

A videó az élő webináriumon való részvételt pótló lehetőség. Vásárlás után 1 hónapon át korlátlan alkalommal megtekinthető a felvétel!

 

1 .000 Ft

Készleten

- +

Minden második magyar szenved alvászavartól:

A magyarok Európa legrosszabb alvói egy kutatás szerint, ami a Népszava online hírportálon jelent meg a márciusi Alvás Világnaphoz kapcsolódóan. A magyarok sok mindenben jók, de az alvás nincs közöttük. A Népszaván megjelent cikk szerint a magyarok 44%-ka elégedetlen az alvásuk mennyiségével és minőségével, 47%-nak gondjai akadnak az elalvással és
megdöbbentően sokan, 62% állítja azt, hogy fáradtabbnak érzik magukat felébredve, mint amikor lefeküdtek. Ezen számok szerint a magyarok alszanak a legrosszabbul Európában..

Megnégyszereződnek az alvásproblémák:

Érdekes módon a Harvard Egyetem Alváslaborjának kutatói arra lettek figyelmesek, hogy az alvászavarok megnégyszereződnek háború vagy járvány idején és ez tökéletesen egybevág két belga egyetem kutatásával, amiben a tudósok azt figyelték meg, hogy a kijárási tilalom hatására az inszomniás panaszok megháromszorozódtak. /Forrás: pharmanord.hu/
👉 Kun Zoltán – Hozz ki többet magadból! alapító, elkötelezett
egészségfejlesztő, produktivitás tanácsadó.
„Kicsit többet alszunk az elmúlt 1 évben, de sokkal rosszabb
minőségben, napi 72 perc regenerációt vesztünk el, itt vannak a mért adatok is”: https://tinyurl.com/hrajfmmc
Technológia alapú személyes hatékonyság fejlesztéssel foglalkozom. A Fusion Vital-nál testszenzoros mérésekkel, kutatásokkal rendkívül hasznos ismeretekre tettünk szert a fiziológiás működésünk kapcsán. Ezzel a tudással pedig fejleszthető regenerációnk, javítható az alvásminőség, hosszútávon fenntartható lehet a teljesítményünk.

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!