Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Gyömbéres-kurkumás karfiolkrémleves
A csípős hideg időben nagyon jól esik egy forró leves…
Hogyan együnk jót bárhányévesen?
Hogy közben a testünk és a szemünk is örül…
Álmaim(d) vegyes salátája
Fehérjeforrásként én legfőképpen szárnyast/főtt tojást javasolnék hozzá…
A rendszertelen alvási mintázatok és a cukorbetegség közötti összefüggés
Egy 84 421 fő bevonásával és 7 éves követéssel zajlott vizsgálat megállapította, hogy…
Az alaplében feltesszük főni a csirkét, a szemes borsot hozzáadjuk. (Ha a lé sós, akkor óvatosan a sózással!) Egy másik edényben a kókuszsíron megfuttatjuk a babérlevelet, a hagymát, a feldarabolt répákat, és pár percig együtt pirítjuk. A zöldségeket hozzáadjuk a félig már megfőtt csirkéhez, beletesszük a tárkonyt és fedő alatt puhára főzzük. Az előre megsütött céklát (egészben, fóliába csomagolva a sütőben kb. 45 perc) meghámozzuk, apró darabokra vágjuk és a leveshez tálalás előtt hozzáadjuk. Ízlés szerint citromlével megcsepegtetve kínáljuk (vagy még több tárkonyt adunk hozzá).
A fentieket figyelembe véve ízlés szerint lehet főzni bele tápiókatésztát is…
A kép forrása: Dentist Chef
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!