Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Speciális étrendi protokollok, táplálkozásterápiák során a gyulladáscsökkentés is az elsődleges céljaink között szerepel.
Az omega-3 zsírsavak, a halételekben található mikrotápanyagok (lazac/pisztráng/tőkehal esetén: szelén, D2 vitamin, E vitamin, B3, B5, B6, B12) valamint a zöldfűszerekben jelenlevő antioxidáns hatású színanyagok (polifenolok) mind kiemelkedő fontosságúak e tekintetben.
Alacsony FODMAP-étrend esetén a brokkolit cseréld le pl. karalábéra vagy cukkinire – sokszor ilyen egyszerű.
Szigorú paleolit autoimmun protokoll (AIP) esetén a burgonyát cseréld pl. paszternákra, főzőbanánra vagy éppen édesburgonyára.
Bármilyen étrendi protokollt folytatsz, fogyassz fermentált zöldségeket és zöld leveles zöldségeket/salátákat is mellé.
Vaspál Melinda Kolléganőnk
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!