Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Előadás: Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
Speciális étrendi protokollok, táplálkozásterápiák során a gyulladáscsökkentés is az elsődleges céljaink között szerepel.
Az omega-3 zsírsavak, a halételekben található mikrotápanyagok (lazac/pisztráng/tőkehal esetén: szelén, D2 vitamin, E vitamin, B3, B5, B6, B12) valamint a zöldfűszerekben jelenlevő antioxidáns hatású színanyagok (polifenolok) mind kiemelkedő fontosságúak e tekintetben.
Alacsony FODMAP-étrend esetén a brokkolit cseréld le pl. karalábéra vagy cukkinire – sokszor ilyen egyszerű.
Szigorú paleolit autoimmun protokoll (AIP) esetén a burgonyát cseréld pl. paszternákra, főzőbanánra vagy éppen édesburgonyára.
Bármilyen étrendi protokollt folytatsz, fogyassz fermentált zöldségeket és zöld leveles zöldségeket/salátákat is mellé.
Vaspál Melinda Kolléganőnk
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!