Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
AGE Mérés Szeminárium
Táplálkozás-Beállítás™: átfogó, összefoglaló Hormonális Fórumest
Teljesértékű zab – alternatív példa
A legtöbben a zabot kizárólag édesség formájában szeretik fogyasztani, ami számos esetben problémás lehet…
A mentális problémák negatív hatásai gyulladásos bélbetegségben (IBD) szenvedő gyermekek és fiatal felnőttek körében
A gyulladásos bélbetegségek növelik gyermekek és fiatal felnőttek esetén egyes mentális egészségügyi zavarok kockázatát…
Újabb beszélgetésünk a Tilos Rádióban
Ismét a Tilos Rádiónál jártunk…
A hozzáadott cukor káros hatásai
A hozzáadott cukor, ezen belül példaul a natív fruktózfogyasztás káros hatásai…
Speciális étrendi protokollok, táplálkozásterápiák során a gyulladáscsökkentés is az elsődleges céljaink között szerepel.
Az omega-3 zsírsavak, a halételekben található mikrotápanyagok (lazac/pisztráng/tőkehal esetén: szelén, D2 vitamin, E vitamin, B3, B5, B6, B12) valamint a zöldfűszerekben jelenlevő antioxidáns hatású színanyagok (polifenolok) mind kiemelkedő fontosságúak e tekintetben.
Alacsony FODMAP-étrend esetén a brokkolit cseréld le pl. karalábéra vagy cukkinire – sokszor ilyen egyszerű.
Szigorú paleolit autoimmun protokoll (AIP) esetén a burgonyát cseréld pl. paszternákra, főzőbanánra vagy éppen édesburgonyára.
Bármilyen étrendi protokollt folytatsz, fogyassz fermentált zöldségeket és zöld leveles zöldségeket/salátákat is mellé.
Vaspál Melinda Kolléganőnk
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!