Partneri együttműködési lehetőségek

A közösségek ereje, az együttműködések és a szinergiák nélkül minden kezdeményezés sokkal nehezebben halad előre. Hiszünk abban, hogy a partnerkapcsolatok fontosak a  jó célok eléréséhez. Mi sem vagyunk magányos harcosok, így a társaknak mindig örülünk.

Folyamatos és nagy nyitottsággal törekszünk arra, hogy együttműködésen alapuló partnerkapcsolatokat alakítsunk ki, melyben a felek érdekei megegyeznek vagy rugalmasan tudjuk őket egymáshoz  alakítani.

Amennyiben látsz lehetőségeket az együttműködésre, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot.

Elsősorban tudásátadásban és valódi változásokban hiszünk, de több éves tapasztalatokból tudjuk viszont, hogy nem mindig sikerül megtalálni a közös nevezőt.

A Táplálkozás-Beállítás  küldetésének elérésében legfontosabb számunkra a termékektől és tekintélyelvektől független ismeretátadás. Olyan esetekben alakítunk ki együttműködéseket, ahol a hitelesség és az őszinteség irányadó alapelvek, valamint az érdeklődök képzése és valódi ismeretátadás a cél.

Nyitottak vagyunk ugyan, de nagyon kritikusak…

Ha csak kíváncsi vagy arra a több éves tudásra, amire a Táplálkozás-Beállítás rendszere épül, akkor meg fogjuk találni a módját a személyes bemutatkozásnak.

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!