Szívproblémák?

Szívproblémák?
2015.03.01.
Hosszú ideig dolgoztam együtt állatorvosokkal és olyan mikrobiológusokkal, akiket a sejtek tápanyagokra adott reakciói érdekeltek. Mind az állategészségügy, mind ez a fajta mikrobiológia egészen más megközelítéseken keresztül közelít meg egy adott problémát, mint mondjuk a mai, modern orvosi protokollok… pusztán amiatt, mert mások a mozgatórúgók és az érdekek.

Ezen tapasztalatok után még mindig kérdem én, hogy ha halvány lila fogalmunk van arról, hogy egy belső szerv működéshez a teljesség igénye nélkül milyen tápanyagok nélkülözhetetlenek (vagy létfontosságúak), akkor ha diagnosztizálunk egy problémát (mondjuk mint a szívritmus-zavar), első körben miért nem fókuszálunk legalább ezeknek a tápanyagoknak a PÓTLÁSÁRA??? Baj nem lehet belőle, táplálékokról beszélünk!
Mielőtt gyógyszerezni, műtögetni, félrekezelni kezdenénk…

Értem én, más az érdek… Mivel én nem tudok műteni és nem látom az igazi megoldást a gyógyszeres kezelésekben sem, ezért használom állatgyógyászati és mikrobiológiai tapasztalataimat és megközelítem a feladatot egy kíméletes, de igen hatékony oldalról.

Esetünkben tehát mely TÁPLÁLKOZÁSI TÉNYEZŐK/ELEMEK fontosak a szívritmus-zavar kezeléséhez:
  • Q10 co-enzim
  • Omega 3 zsírsavak
  • Magnézium (zöld leveles zöldségek, élénk zöld szín, klorofill)
  • Szerves kálium (zöld hajtások, fűfélék, stb.)
  • Taurin
  • B1-vitamin és egyéb B-vitaminok (bélbaktériumok által termelve).

TERMÉSZETESEN AZ ÉTRENDEN KERESZTÜL ÉS KISEBB MÉRTÉKBEN TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK FORMÁJÁBAN (kivételt jelenthet az Omega 3 és talán a Q10, ha akut a probléma)!
Ezek a megközelítések zavarba ejtően hatékonyak és ennek mentén a megfelelő tudás birtokában az egész szervezet egyensúlya megtalálható…


Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!