Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Gyógynövények és fűszerek – Cassia fahéj
Gyógynövények és fűszerek sorozatunk harmadik részében a fahéjról lesz szó…
Diozmin hatása az aranyérre
A diozmin egy flavonoid, amely leggyakrabban a citrusfélékben található meg…
Gyógynövények és fűszerek – A bazsalikom
Fogadjátok szeretettel csodálatos gyógynövényeink és fűszereink sorozatunk második részét…
Fizikai aktivitás – IBS
A fizikai aktivitás javítja az irritábilis bél szindróma (IBS) tüneteit…
Tegnap este SZÍNEKET akartam enni…!
Szinte mindig javasoljuk az élénk színű növényi ételek fogyasztását. A színanyagok, pl. flavonoidok bevitele jótékony hatással van a vércukor- és inzulinszintünkre, illetve védelmet nyújthat szervezetünknek egyes krónikus gyulladásokkal szemben.
Minden étkezéshez kerüljön a tányérunkra valami zöld és akár nyers is, pl. saláták, leveles zöldségek, pl. pak choy és spenót formájában, valamint a brokkoli és az avokádó is remek választás.No meg ugye fermentált zöldségek…!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!