Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Az alapja egy csontlé, amit én előre készítettem velős-porcos csontokból (10-14 óra alatt, lassú tűzön kocsonyássá főzve). Ezt aztán befőttes üvegekben el lehet rakni a hűtőbe (10 napig is eláll), majd a későbbiekben a képen is látható, szinte tökéletes és mégis könnyű ebédekhez felhasználni, mint a saját mai ebédem.
RECEPTJE: 3-5 dl csonleves-alaplé 20 dkg apróra kockázott, friss libamáj (egyszerű pecsenye libamáj) Egy maréknyi zellergumó (ugyancsak felkockázva) Egy maréknyi brokkoli Hagymát is lehet belefőzni 1 db yaki-nori algalap (ebbe tekerik a sushit is)
Sima lábasban odatesszük főni egyszerre a csontlében a májdarabkákat és a zellerkockákat, együtt főzzük közepes lángon mindezt kb. 20-25 percig, majd 10-15 percre a végén hozzáadjuk a brokkolit, hogy az ropogós maradjon. 40 perc alatt megpuhul a zeller és megfő a máj is. Egyszerűen összefő az egész és kapunk egy meleg, tartalmas, sűrű, könnyen emészthető, zöldséges levest, amitől nem nehezülünk el a délután hátralévő részében és még a vékonybél-bolyhainkat is regeneráltuk. A kész levest én szeretem megszórni az alga-lapokkal, de ez opcionális….
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!