Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Freyagena Arktisz Jód
A jód elengedhetetlen a pajzsmirigyhormonok képződéséhez, a kognitív funkciókhoz és a…
MSM és szépség
A szerves kén a kollagén kulcsfontosságú összetevője, valamint…
Spenótos-sütőtöksaláta
…aszalt paradicsomos pesztóval és buggyantott tojással…
Az alapja egy csontlé, amit én előre készítettem velős-porcos csontokból (10-14 óra alatt, lassú tűzön kocsonyássá főzve). Ezt aztán befőttes üvegekben el lehet rakni a hűtőbe (10 napig is eláll), majd a későbbiekben a képen is látható, szinte tökéletes és mégis könnyű ebédekhez felhasználni, mint a saját mai ebédem.
RECEPTJE: 3-5 dl csonleves-alaplé 20 dkg apróra kockázott, friss libamáj (egyszerű pecsenye libamáj) Egy maréknyi zellergumó (ugyancsak felkockázva) Egy maréknyi brokkoli Hagymát is lehet belefőzni 1 db yaki-nori algalap (ebbe tekerik a sushit is)
Sima lábasban odatesszük főni egyszerre a csontlében a májdarabkákat és a zellerkockákat, együtt főzzük közepes lángon mindezt kb. 20-25 percig, majd 10-15 percre a végén hozzáadjuk a brokkolit, hogy az ropogós maradjon. 40 perc alatt megpuhul a zeller és megfő a máj is. Egyszerűen összefő az egész és kapunk egy meleg, tartalmas, sűrű, könnyen emészthető, zöldséges levest, amitől nem nehezülünk el a délután hátralévő részében és még a vékonybél-bolyhainkat is regeneráltuk. A kész levest én szeretem megszórni az alga-lapokkal, de ez opcionális….
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!