Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Freyagena Arktisz Jód
A jód elengedhetetlen a pajzsmirigyhormonok képződéséhez, a kognitív funkciókhoz és a…
MSM és szépség
A szerves kén a kollagén kulcsfontosságú összetevője, valamint…
Spenótos-sütőtöksaláta
…aszalt paradicsomos pesztóval és buggyantott tojással…
1. Fodros kel (faktorérték: +257) 2. Pisztráng (faktorérték: +307) 3. Lazac (faktorérték: +1689, nem a vadat néztem amúgy) 4. Zöldfűszerek és kurkuma (nem találtam faktorértékeket, de egyértelmű) 5. Kínai vagy sima kelkáposzta (faktorérték: +69) 6. Mandula (faktorérték: +174) 7. Fokhagyma (faktorérték: +4863!, hihetetlen magas) 8. Gyömbér (faktorérték: +129) 9. Avokádó (+181)
10. Nagy klorofill és polifenol tartalmú zöld levelek (nem találtam értéket, de persze. Zöldárpa-fű, stb.). Vagy éppen a spenót (+78) 11. Halmájak (változó, de mind nagyon magas értékű) 12. Édesburgonya (+164) 13. Csontleves (+172, ez itt halat jelent, mást nem találtam, de ebben általánosíthatunk, ha megengeditek) 14. Extra szűz olívaolaj (+1137) 15. Hagymafélék (+374) 16. Répafélék (fehér:+301, sárga:+209) 17. Harcsa (+114, hogy hazabeszéljünk, de a ponty is:+97) 18. Brokkoli (+53) 19. Sütőtök (+65, a télre való tekintettel) 20. Kelbimbó (+64)
TI MILYEN KÖVETKEZTETÉSEKET VONTATOK LE???
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!