Sütőtök mindenkinek, minden esetben?!

Sütőtök mindenkinek, minden esetben?!
Rebeka
2020.11.25.

Az alacsony FODMAP-étrend 1. fázisában a sütőtökkel sajnos óvatosan kell bánni, egyszerre mindössze 50-60 gramm fogyasztható biztonsággal.

Figyelem: ez az információ csak az alacsony FODMAP-étrend eliminációs szakaszában számít, azaz bizonyos emésztési panaszokkal összefüggő egyéni kérdésekben. Megelőzés szempontjából a sütőtök továbbra is nagyszerű, idény jellegű Nutri-Funkcionális étel – aki teheti, fogyasszon belőle minél többet). A pézsmatökből vagy a hokkaido-tökből viszont jóval nagyobb mennyiségek (azaz adagok) fogyaszthatóak kiegyensúlyozott-változatos étrend részeként.

Bővebb információkért keresse előadásainkat:

https://taplalkozasbeallitas.hu/…/specialis…/

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!