Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Ma ebédre köretnek sütőben sült zöldségeket készítettem.
Került bele piacon vett színes répa, édesburgonya, hagyma, gomba.
A köretet a fűszerezéssel szoktam változatosabbá tenni, ma friss zöldfűszereket használtam, rozmaringot és kakukkfüvet és persze sót.Keleti boltokban szoktunk vásárolni különböző curry keverékeket is, ami szintét az egyik kedvencem és a mindennapi főzéshez használom.
A zöldségeket darabokra vágtam, fűszereztem, kókuszzsírral megkentem és 30-35 percig 175 fokon sütöttem.
Gyors, egyszerű és ízletes alternatíva.Mivel elég nagy rizs imádó vagyok, ezért a zöldségek mellé kanalaztam egy kis hűtött rizst is, ügyelve a biztonságos keményítő bevitelre, számomra így volt teljes a menü.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!