Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Ma ebédre köretnek sütőben sült zöldségeket készítettem.
Került bele piacon vett színes répa, édesburgonya, hagyma, gomba.
A köretet a fűszerezéssel szoktam változatosabbá tenni, ma friss zöldfűszereket használtam, rozmaringot és kakukkfüvet és persze sót.Keleti boltokban szoktunk vásárolni különböző curry keverékeket is, ami szintét az egyik kedvencem és a mindennapi főzéshez használom.
A zöldségeket darabokra vágtam, fűszereztem, kókuszzsírral megkentem és 30-35 percig 175 fokon sütöttem.
Gyors, egyszerű és ízletes alternatíva.Mivel elég nagy rizs imádó vagyok, ezért a zöldségek mellé kanalaztam egy kis hűtött rizst is, ügyelve a biztonságos keményítő bevitelre, számomra így volt teljes a menü.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!