Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2022.10.07.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
C-vitamin és cukorbetegség
A c-vitamin és cukorbetegség összefüggéseiről…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 2. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült podcast 2. részét a Fáklya Rádión…
Tápanyagdús nyári ebéd/vacsora + desszert recept
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 1. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült PODCAST 1. részét…
Ma ebédre köretnek sütőben sült zöldségeket készítettem.
Került bele piacon vett színes répa, édesburgonya, hagyma, gomba.
A köretet a fűszerezéssel szoktam változatosabbá tenni, ma friss zöldfűszereket használtam, rozmaringot és kakukkfüvet és persze sót.Keleti boltokban szoktunk vásárolni különböző curry keverékeket is, ami szintét az egyik kedvencem és a mindennapi főzéshez használom.
A zöldségeket darabokra vágtam, fűszereztem, kókuszzsírral megkentem és 30-35 percig 175 fokon sütöttem.
Gyors, egyszerű és ízletes alternatíva.Mivel elég nagy rizs imádó vagyok, ezért a zöldségek mellé kanalaztam egy kis hűtött rizst is, ügyelve a biztonságos keményítő bevitelre, számomra így volt teljes a menü.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!