Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2022.10.07.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
C-vitamin és cukorbetegség
A c-vitamin és cukorbetegség összefüggéseiről…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 2. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült podcast 2. részét a Fáklya Rádión…
Tápanyagdús nyári ebéd/vacsora + desszert recept
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 1. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült PODCAST 1. részét…
Mindig hangsúlyozzuk a máj fogyasztás fontosságát, azt javasoljuk, hogy 2-4 naponta fogyasszatok, hisz nagyon magas a tápanyag sűrűsége. Egy szelet máj (kb. 70 g) többek között rengeteg: A vitamint (napi ajánlott bevitel 900%-a) B12 vitamint (napi ajánlott bevitel 820%-a), folátot (napi ajánlott bevitel 60%-a), cinket (napi ajánlott bevitel 55%-a) rezet (napi ajánlott bevitel 500%-a) tartalmaz és a természetes vas pótlás egyik legjobb formája (napi ajánlott bevitel 25%-a).
Törekedjetek, hogy teljes értékű ételeket fogyasszatok.
Szép napot Nektek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!