Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Magasabb antioxidáns-bevitel, alacsonyabb köszvény kockázat
A magasabb antioxidáns-bevitel hozzájárul a köszvény alacsonyabb kockázatához…
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Ételmentés trendi módon
Nagyon divatosak manapság a bowl-ok…
Étrendi AGE-k bevitele és a testtömeg változása
AGE-k, azaz előrehaladott glikációs végtermékek cukrok és fehérjék reakciója során képződnek…
Mindig hangsúlyozzuk a máj fogyasztás fontosságát, azt javasoljuk, hogy 2-4 naponta fogyasszatok, hisz nagyon magas a tápanyag sűrűsége. Egy szelet máj (kb. 70 g) többek között rengeteg: A vitamint (napi ajánlott bevitel 900%-a) B12 vitamint (napi ajánlott bevitel 820%-a), folátot (napi ajánlott bevitel 60%-a), cinket (napi ajánlott bevitel 55%-a) rezet (napi ajánlott bevitel 500%-a) tartalmaz és a természetes vas pótlás egyik legjobb formája (napi ajánlott bevitel 25%-a).
Törekedjetek, hogy teljes értékű ételeket fogyasszatok.
Szép napot Nektek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!