Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
A lazac ebédre elfogyott, a köretből vacsorára is maradt, hozzá kacsazsírban pirított hagymát és csirkemájat készítettünk. Annyira finom lett, hogy fotó már nem készülhetett róla!
A Nutri-funkcionális™ alapanyagok (kiemelkedően magas tápanyagsűrűséggel rendelkező élelmiszerek) vegyes-változatos és rendszeres fogyasztása az egyik kulcsa a kiegyensúlyozott és egészséges étrendnek.
Lazac vagy egyéb halak és tengeri herkentyűk: pl. omega-3, szelén, jód, cink stb.
Máj: pl. A-vitamin, B-vitaminok, cink, réz, szelén, vas, kolin stb.
Párosítva színanyagokban gazdag zöldségekkel.
Szakácskönyveink nyomtatott és e-könyv formátumban is kaphatóak a webshopból:https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Tudd meg hogyan állíthatod helyre és őrizheted meg bélrendszered egészségét!
Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetedben, hogy megtaláld az emésztésed egyensúlyát!
Bartha Ákos élelmiszer-biológus, táplálkozáskutató egyestés előadása
2024.10.16. | SOTE | Online közvetítéssel is követhető!