Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
A lazac ebédre elfogyott, a köretből vacsorára is maradt, hozzá kacsazsírban pirított hagymát és csirkemájat készítettünk. Annyira finom lett, hogy fotó már nem készülhetett róla!
A Nutri-funkcionális™ alapanyagok (kiemelkedően magas tápanyagsűrűséggel rendelkező élelmiszerek) vegyes-változatos és rendszeres fogyasztása az egyik kulcsa a kiegyensúlyozott és egészséges étrendnek.
Lazac vagy egyéb halak és tengeri herkentyűk: pl. omega-3, szelén, jód, cink stb.
Máj: pl. A-vitamin, B-vitaminok, cink, réz, szelén, vas, kolin stb.
Párosítva színanyagokban gazdag zöldségekkel.
Szakácskönyveink nyomtatott és e-könyv formátumban is kaphatóak a webshopból:https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!