Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2022.10.07.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
C-vitamin és cukorbetegség
A c-vitamin és cukorbetegség összefüggéseiről…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 2. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült podcast 2. részét a Fáklya Rádión…
Tápanyagdús nyári ebéd/vacsora + desszert recept
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 1. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült PODCAST 1. részét…
A lazac ebédre elfogyott, a köretből vacsorára is maradt, hozzá kacsazsírban pirított hagymát és csirkemájat készítettünk. Annyira finom lett, hogy fotó már nem készülhetett róla!
A Nutri-funkcionális™ alapanyagok (kiemelkedően magas tápanyagsűrűséggel rendelkező élelmiszerek) vegyes-változatos és rendszeres fogyasztása az egyik kulcsa a kiegyensúlyozott és egészséges étrendnek.
Lazac vagy egyéb halak és tengeri herkentyűk: pl. omega-3, szelén, jód, cink stb.
Máj: pl. A-vitamin, B-vitaminok, cink, réz, szelén, vas, kolin stb.
Párosítva színanyagokban gazdag zöldségekkel.
Szakácskönyveink nyomtatott és e-könyv formátumban is kaphatóak a webshopból:https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!