Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
A lazac ebédre elfogyott, a köretből vacsorára is maradt, hozzá kacsazsírban pirított hagymát és csirkemájat készítettünk. Annyira finom lett, hogy fotó már nem készülhetett róla!
A Nutri-funkcionális™ alapanyagok (kiemelkedően magas tápanyagsűrűséggel rendelkező élelmiszerek) vegyes-változatos és rendszeres fogyasztása az egyik kulcsa a kiegyensúlyozott és egészséges étrendnek.
Lazac vagy egyéb halak és tengeri herkentyűk: pl. omega-3, szelén, jód, cink stb.
Máj: pl. A-vitamin, B-vitaminok, cink, réz, szelén, vas, kolin stb.
Párosítva színanyagokban gazdag zöldségekkel.
Szakácskönyveink nyomtatott és e-könyv formátumban is kaphatóak a webshopból:https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!