Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Spenótos-sütőtöksaláta, aszalt paradicsomos pesztóval és buggyantott tojással
Hozzávalók 2 személyre:
A pesztóhoz:
A pesztó minden hozzávalóját egy aprítógépben simára daráljuk, ha szükséges, a végén egy kevés vízzel lazítjuk.
A buggyantott tojáshoz felteszünk egy lábosban vizet. A vizet ne sózzuk! Amikor forrásponthoz közeli, levesszük kis lángra, a lényeg, hogy ne forrjon vagy zubogjon. Adunk a vízhez egy teáskanál ecetet és megkeverjük. A tojásokat egyenként kis tálkába vagy pohárkába törjük és óvatosan beleborítjuk a forró vízbe. Pár perc alatt elkészül, ekkor szűrőkanállal kiszedjük. Minél frissebb a tojás, annál szebb lesz a végeredmény, de az sem baj ha tojásfehérje „nyúlványos”.
A spenót leveleket megszórjuk a sült tökkel (vagy egyéb maradék sült zöldséggel), meglocsoljuk a pesztóval és a frissen főtt tojásokkal együtt tálaljuk. Ha marad a pesztóból, tegyük egy befőttes üvegben a hűtőbe és használjuk el máskor.
Továbbra is szeretettel ajánljuk szakácskönyveinket, melyek megtalálhatók webshopunkban.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!