Spárgás vacsora recept

Spárgás vacsora recept
2021.05.31.
A ma esti vacsora is spárgás étel lett, ezek az ízek is remekül passzoltak egymással!
 
A spárgát sós lobogó vízben 1-2 percig főzöm, leszűröm. Készítettünk egy sült céklasalátát is balzsamecettel (a céklákat alufóliába csomagolva 180 fokon 35-45 percig sütjük, meghámozzuk, cikkekre vágjuk, majd balzsamecettel + sóval ízesítjük). A hagymás resztelt csirkemájat most paprikával készítettem, de gyakran készítem piros paprika nélkül is, sóval, borssal és zöldfűszerekkel (lásd pl. a második szakácskönyvünk 106. oldalán: Vajas-hagymás resztelt máj, sütőtökkel). Olívabogyó is került a tányérra, plusz köretként pedig főtt hajdinát készítettem.
 
 
 
Eseményeinkre nagyon készülünk, várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt!
https://taplalkozasbeallitas.hu/esemenyek/
 
Jó étvágyat és szép estét kívánunk!

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!