Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2022.10.07.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
C-vitamin és cukorbetegség
A c-vitamin és cukorbetegség összefüggéseiről…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 2. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült podcast 2. részét a Fáklya Rádión…
Tápanyagdús nyári ebéd/vacsora + desszert recept
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 1. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült PODCAST 1. részét…
Hozzávalók: -4 kacsacomb -só, rozmaring, zsálya, kakukkfű -2 dl alaplé
A körethez: -2 főzőbanán, hámozva, karikázva -2 kisebb cukkini, karikázva -ghee a sütéshez
A salátához: -vegyes zöld levelek -só -olíva olaj -citromlé
A kacsacombokat besózzuk, a bőrüket bevagdossuk, és forró serpenyőben bőrös felükkel lefelé elősütjük (kb. 7 perc). Egy sütőtepsire tesszük őket, hozzáadjuk a fűszereket és az alaplevet, a tepsit alufóliával befedjük és 160 fokra előmelegített sütőben másfél órát sütjük. Az alufóliát levesszük, a hőmérsékletet 190 fokra emeljük és a kacsát ropogósra sütjük. A főzőbanánt és a cukkinit a gheen átpirítjuk, a kacsa mellé tálaljuk. A zöld leveleket egy tálban összekeverjük a sóval, olíva olajjal és a citromlével.
Jó étvágyat!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
"RÉS A PAJZSON" 2022.06.03.
Bartha Ákos táplálkozás-kutató előadása a pajzsmirigyműködés és a táplálkozás összefüggéseiről. Pajzsmirigy problémák kezelése természetes módon!
NutriBalance kedvezmény:
kuponkód: NB0603