Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
A progeszteron hormon szerepe gyermekvállalási célok esetén
A progeszteron nélkülözhetetlen hormon a reprodukciós folyamatban…
Kolinpótlás terhesség alatt
Az anya kolin pótlása a terhesség harmadik trimeszterében javítja a csecsemő agyi funkcióit…
Az inozitol pozitív hatásai a szervezetre
Az inozitol, mint étrend-kiegészítő pozitív hatásai a szervezetre, ezen belül a női termékenységre…
Főtt hajdinás recept
Az ilyesmi ételek a kedvenceink közé tartoznak…
Használunk egy saját fejlesztésű tesztet, ami nem egy laboratóriumi vagy műszeres viszgálat, viszont ami ennél fontosabb, ad egy megfelelő és biztos kiindulási pontot anyagcsere-típusunk megállapításához, az alapvető különbségek megértéséhez és későbbi felismeréséhez.
Ezek a különbségek ugyanis nagyon fontosak, hiszen az egymással versengő étrendi ajánlások tengerében egy-egy rendszeren belül nagyon ritkán lehet azt olvasni, hogy:„igen, kedves Olvasó, az viszont nem biztos, hogy mindez Önnél is pontosan a leirtak szerint fog működni” vagy ahogy Karinthy írja: „a természet nem végzett egyetemet és neki nincs orvosi diplomája”. Pont ez az a zűrzavar, amiből mi megmutatjuk a kiutat, ugyanis rendszeresen azt tapasztaljuk, hogy nem létezik mindenkire ugyanúgy érvényes, egységes étrend. Kerestük ám sokáig, de nem találtuk, így inkább segítünk egyéni sajátosság mentén személyre szabni. Ugyanis aki rendelkezik egy alapvető tudással az anyagcsere-típusáról (amellett, hogy átfogó ismeret birtokába kerül arról is, hogy melyek a jótékony hatású élelmiszerek) megérti a jelentőségét annak, hogy miért olyan fontos odafigyelni testünkre annak érdekében, hogy beállítsuk a számunkra legmegfelelőbb táplálék-összetételt (és megtaláljuk a belső egyensúlyt). Ezalatt azt értjük, hogy a három, úgynevezett makrotápanyag (a szénhidrát, a fehérje és a zsír) étkezésünkben a számunkra megfelelő egyensúlyba kerül. Rengetegen és rengeteget foglalkoznak körülöttünk a mikrotápanyagokkal (ásványi anyagok, vitaminok) és azok vélt vagy valós hiányával, elvonva figyelmünket azokról az anyagokról (szénhidrát-fehérje-zsír), melyek egyensúlytalansága komoly megbetegedésekhez vezethet!
Szeretettel,Bartha Ákos és Lucien del Mar
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!