Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Étrend-kiegészítő Szeminárium – Egyensúlyban a hatóanyagokkal
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Freyagena KIDS Mix
Freyagena KIDS Mix termékajánló
Sütőtökös snidlinges sushi
Egyik személyes kedvenc… (Laurien)
Burgonya és IR étrend
Inzulinrezisztenciában eléggé rossz híre van a burgonyának a magasabb glikémiás indexe miatt…
Egy személyes jellegű írás…
…Vaspál Melinda kolléganőnktől…
Hozzávalók 2 főre:
– 20-25 dkg báránymáj – fél vöröshagyma – zsiradék (mi éppen ghít használtunk) – 2 gerezd fokhagyma – 1 mk. curry-keverék vagy kurkuma – só és bors, ízlés szerint – 1 ek. mustár – 2 babérlevél – friss koriander (metélőhagyma)
A zsiradékon megfuttatjuk a hagymát és a babérleveleket, majd az összevágott báránymáját… jól átsütjük, közben hozzáadjuk a fokhagymát és a fűszereket, a sót csak a legvégén. Tűzről lehúzva belekeverjük a mustárt és a tányéron jól megszórjuk a sok-sok korianderrel (és metélőhagymával) (ez a legfinomabb része és a koriander nagyon jól harmonizál a báránymájjal)…
Köret tetszőleges, mi fehérhúsú édesburgonyával ettük legutóbb.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!