Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Szuperfood: olajbogyó
Az olajbogyó olyan összetevőket tartalmaz, amelyek bizonyítottan hozzájárulnak többek között…
A PCOS és a krónikus gyulladás összefüggése
A PCOS gyakori állapot nőknél, amelyet a hormonok egyensúlyának felborulása okoz…
Kisgyerekek, babák gyümölcslé-fogyasztása
Kisgyerekeknek csak korlátozottan, babáknak egyáltalán nem javasoltak…
Sütemény recept mákimádóknak
https://tenyek-tevhitek.hu/beszelgetes_a_gluten_kutatoval.h…
„Megtiszteltetés, hogy Dr. Alessio Fasanót üdvözölhetjük a műsorban. Dr. Fasano a cöliákia és a gluténintolerancia világhírű, elismert kutatója. 2003-ban publikált egy úttörő vizsgálati eredményt, amely megállapította, hogy a cöliákia előfordulási gyakorisága az Egyesült Államokban közel százszorosa a korábban becsült számoknak: 1 a 133-ból. Dr. Fasano ugyanakkor annak a kutatócsoportnak is a vezetője volt, amelyik 2000-ben felfedezte azt a zonulin nevű ősi molekulát, amely a vékonybél áteresztőségét szabályozza, és ami az áteresztő bélszindróma kialakulásának egyik fő eleme.” – Mezei Elmira fordításában
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!