Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Hoztam Nektek egy remek és gyorsan elkészíthető alternatívát. Receptem autoimmun protokollunknak is megfelel.
Elkészítés: A sütőtököt, brokkolit és a hagymát felvágtam. Elsőnek a sütőtököt kókuszzsíron megpirítottam, majd mikor már majdnem kész,hozzáadtam a brokkolit és a hagymát. 3-4 percig együtt is pirítottam őket, majd a végén hozzáöntöntöttem a kókusztejet. Ízlés szerint fűszerezzétek. ( én fokhagymával,sóval és zöld curryval ízesítettem)
Zöldséges ragumat téliszalámival fogyasztottam, de remekül illik hozzá bacon/serrano sonka is. „Különc vega” egyéni anyagcsere-profilnak megfelelően: téliszalámi/serrano sonka/bacon helyett avokádóval ajánlom.
Jó főzést Mindenkinek és jó étvágyat!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!