Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Gyömbéres-kurkumás karfiolkrémleves
A csípős hideg időben nagyon jól esik egy forró leves…
Hogyan együnk jót bárhányévesen?
Hogy közben a testünk és a szemünk is örül…
Álmaim(d) vegyes salátája
Fehérjeforrásként én legfőképpen szárnyast/főtt tojást javasolnék hozzá…
A rendszertelen alvási mintázatok és a cukorbetegség közötti összefüggés
Egy 84 421 fő bevonásával és 7 éves követéssel zajlott vizsgálat megállapította, hogy…
Hoztam Nektek egy remek és gyorsan elkészíthető alternatívát. Receptem autoimmun protokollunknak is megfelel.
Elkészítés: A sütőtököt, brokkolit és a hagymát felvágtam. Elsőnek a sütőtököt kókuszzsíron megpirítottam, majd mikor már majdnem kész,hozzáadtam a brokkolit és a hagymát. 3-4 percig együtt is pirítottam őket, majd a végén hozzáöntöntöttem a kókusztejet. Ízlés szerint fűszerezzétek. ( én fokhagymával,sóval és zöld curryval ízesítettem)
Zöldséges ragumat téliszalámival fogyasztottam, de remekül illik hozzá bacon/serrano sonka is. „Különc vega” egyéni anyagcsere-profilnak megfelelően: téliszalámi/serrano sonka/bacon helyett avokádóval ajánlom.
Jó főzést Mindenkinek és jó étvágyat!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!