Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Fogamzásgátló elhagyását követő ciklus-kimaradás visszafordításának támogatása
Életmódbeli javaslatok a fogamzásgátló elhagyását követő ciklus kimaradás (amenorrhea) visszafordításának támogatására…
CA-125 labormarker csökkentésének lehetőségei
CA-125 labormarker csökkentése például endometriózissal összefüggő gyulladások esetén…
Omega-3 bevitel és a szülés utáni depresszió
Több kutatás kimutatta, hogy a terhesség alatt az anya Omega-3 szintje felére esik le, és még a szülés utáni…
Étrendi AGE bevitele és demencia összefüggése
A nagyobb étrendi AGE bevitele a demencia fokozott kockázatával jár, függetlenül a genetikai hajlamtól…
A tojáslepény 3 tojásból (egy egész+2 sárgájából), egy evőkanál tápióka -keményítőből, 2 kiskanál kollagénből (GAL) és egy kis kókusztejszínből készült+egy kis só). Az összetevőket egyenletesen elkevertem, majd serpenyőben kisütöttem.
A májkrém receptemet ismeritek már:
egy nagy vöröshagymát és 3 gerezd fokhagymát apróra vágtam, kókuszzsíron megpirítottam, hozzá adtam a májat ( 2 főre kb. 40 dkg, nyúl/liba/kacsa/csirke) készre pirítottam. Kis kókusztejszínt hozzáadva összeturmixoltam. Ízesítésnek sót, borsot használtam és friss zöldfűszereket: bazsalikom/petrezselyem/koriander/kakukkfű. (Kiegészítésnek használható hozzá főtt tojás és répa.)
Szép napot Nektek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!