Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2022.10.07.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
C-vitamin és cukorbetegség
A c-vitamin és cukorbetegség összefüggéseiről…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 2. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült podcast 2. részét a Fáklya Rádión…
Tápanyagdús nyári ebéd/vacsora + desszert recept
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 1. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült PODCAST 1. részét…
A tojáslepény 3 tojásból (egy egész+2 sárgájából), egy evőkanál tápióka -keményítőből, 2 kiskanál kollagénből (GAL) és egy kis kókusztejszínből készült+egy kis só). Az összetevőket egyenletesen elkevertem, majd serpenyőben kisütöttem.
A májkrém receptemet ismeritek már:
egy nagy vöröshagymát és 3 gerezd fokhagymát apróra vágtam, kókuszzsíron megpirítottam, hozzá adtam a májat ( 2 főre kb. 40 dkg, nyúl/liba/kacsa/csirke) készre pirítottam. Kis kókusztejszínt hozzáadva összeturmixoltam. Ízesítésnek sót, borsot használtam és friss zöldfűszereket: bazsalikom/petrezselyem/koriander/kakukkfű. (Kiegészítésnek használható hozzá főtt tojás és répa.)
Szép napot Nektek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!