Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Előadás: Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
A tojáslepény 3 tojásból (egy egész+2 sárgájából), egy evőkanál tápióka -keményítőből, 2 kiskanál kollagénből (GAL) és egy kis kókusztejszínből készült+egy kis só). Az összetevőket egyenletesen elkevertem, majd serpenyőben kisütöttem.
A májkrém receptemet ismeritek már:
egy nagy vöröshagymát és 3 gerezd fokhagymát apróra vágtam, kókuszzsíron megpirítottam, hozzá adtam a májat ( 2 főre kb. 40 dkg, nyúl/liba/kacsa/csirke) készre pirítottam. Kis kókusztejszínt hozzáadva összeturmixoltam. Ízesítésnek sót, borsot használtam és friss zöldfűszereket: bazsalikom/petrezselyem/koriander/kakukkfű. (Kiegészítésnek használható hozzá főtt tojás és répa.)
Szép napot Nektek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Találd meg a kiutat az IR-ból!
Bartha Ákos táplálkozás-kutató előadása az INZULINREZISZTENCIÁRÓL komplexen, de másképpen.
Összefoglaljuk minden tapasztalatunkat, protokollunkat, kutatásunkat és alkalmazott módszerünket az inzulinrezisztenciát (IR) érintő táplálkozási és táplálék-kiegészítési témákban.
2024.09.18. | SOTE