Recept a szakácskönyvünkből

Recept a szakácskönyvünkből

A saját szakácskönyvünkből merítettem ihletet a ma esti vacsorához 🙂 Bébi spenót alapon, sült karfiol és édesburgonya. Csak egy kevés kókuszolajjal, sóval és borssal sütöttem meg a zöldségeket, 180 fokon kb. 30 perc alatt elkészült. A dresszing aprított gyömbér, finomra vágott bazsalikom, citromlé, narancslé, olívaolaj, só és bors. Imádom a citrusok és a gyömbér ízét! […]

Palágyi Adrienn
2020.07.27.

A saját szakácskönyvünkből merítettem ihletet a ma esti vacsorához 🙂 Bébi spenót alapon, sült karfiol és édesburgonya. Csak egy kevés kókuszolajjal, sóval és borssal sütöttem meg a zöldségeket, 180 fokon kb. 30 perc alatt elkészült. A dresszing aprított gyömbér, finomra vágott bazsalikom, citromlé, narancslé, olívaolaj, só és bors. Imádom a citrusok és a gyömbér ízét! Mi sült kacsamájjal fogjuk fogyasztani, de egy szelet párolt hallal vagy akár hajdinával, quinoával is isteni.

Nyomtatott könyv:
https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas-beallitas-sz…/

E-BOOK:
https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas-beallitas-sz…/

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!