Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Magasabb antioxidáns-bevitel, alacsonyabb köszvény kockázat
A magasabb antioxidáns-bevitel hozzájárul a köszvény alacsonyabb kockázatához…
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Ételmentés trendi módon
Nagyon divatosak manapság a bowl-ok…
Étrendi AGE-k bevitele és a testtömeg változása
AGE-k, azaz előrehaladott glikációs végtermékek cukrok és fehérjék reakciója során képződnek…
A saját szakácskönyvünkből merítettem ihletet a ma esti vacsorához 🙂 Bébi spenót alapon, sült karfiol és édesburgonya. Csak egy kevés kókuszolajjal, sóval és borssal sütöttem meg a zöldségeket, 180 fokon kb. 30 perc alatt elkészült. A dresszing aprított gyömbér, finomra vágott bazsalikom, citromlé, narancslé, olívaolaj, só és bors. Imádom a citrusok és a gyömbér ízét! Mi sült kacsamájjal fogjuk fogyasztani, de egy szelet párolt hallal vagy akár hajdinával, quinoával is isteni.
Nyomtatott könyv:https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas-beallitas-sz…/
E-BOOK:https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas-beallitas-sz…/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!