Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Magasabb antioxidáns-bevitel, alacsonyabb köszvény kockázat
A magasabb antioxidáns-bevitel hozzájárul a köszvény alacsonyabb kockázatához…
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Ételmentés trendi módon
Nagyon divatosak manapság a bowl-ok…
Étrendi AGE-k bevitele és a testtömeg változása
AGE-k, azaz előrehaladott glikációs végtermékek cukrok és fehérjék reakciója során képződnek…
Megszűnt a puffadásom (kivéve persze, ha félreeszem…), több energiám van, nem kómázom be evés után, szinte teljesen elmúltak az emésztési gondjaim (csak azért szinte, mert néha azért félreeszek:)). Nagyon bejönnek a GAL termékek, nem is emlékszem, mikor voltunk utoljára betegek, olyanok lettek a körmeim, mint másnak a műkörme, nulla narancsbőr, átalakult a testem (jobban nézek ki, mint 18 éves koromban, pedig akkor is vékony és izmos voltam). Jobban bírom a versenyzést (főleg mentálisan, a fizikai része eddig is megvolt, de most már jobban tudok koncentrálni.
Nagyon-nagyon köszönöm!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!