Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Előadás: Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
A burgonyát, a hámozott-szeletelt sárgarépát és a szeletelt póréhagymát tepsire tettem, meglocsoltam egy kis kókuszolajjal, sóztam és 180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt készre sütöttem. A céklát megmostam, félbevágtam és 180 fokos sütőben 45 percig sütöttem. Hagytam kicsit kihűlni, meghámoztam, felkockáztam és házi majonézből, frissen reszelt tormából, zöldfűszerből, újhagyma zöldjéből és balzsamecetből egy szószt csináltam hozzá, mellyel alaposan összekevertem. Ez a kedvenc céklasalátánk, több variációja is létezik. Az egyik variáció receptje megtalálható az első szakácskönyvünkben.
Egész pisztrángot vettem, kifiléztem, mindkét oldalát megsóztam, majd serpenyőben egy kevés zsiradékon megsütöttem (kb. 5 percig sült). Bőrös oldalával lefelé helyezve, közepes hőfokon, kb. 3,5-4 percig sütöm, majd megfordítom és leveszem a tűzről. A serpenyőben lévő maradék hő tökéletesen elkészíti a halat, így biztosan nem szárad ki.
Ha most ismerkedsz a különböző halakkal és tengeriherkentyűkkel, és szeretnél egyszerűen elkészíthető, bombabiztos recepteket, ajánljuk szeretettel a Táplálkozás-Beállítás szakácskönyveket, melyekben összesen 34 különböző receptet találtok csak ebben a témában! (Összesen 225 recept és ételfotó van a 3 könyvben).
Több kedvezményes könyvcsomag variáció is van a webshopban, illetve minden könyvünk e-book formában is elérhető!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Találd meg a kiutat az IR-ból!
Bartha Ákos táplálkozás-kutató előadása az INZULINREZISZTENCIÁRÓL komplexen, de másképpen.
Összefoglaljuk minden tapasztalatunkat, protokollunkat, kutatásunkat és alkalmazott módszerünket az inzulinrezisztenciát (IR) érintő táplálkozási és táplálék-kiegészítési témákban.
2024.09.18. | SOTE