Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Ropogós, fűszeres bőr és vajpuha hús, kevés jobb húsos étel van szerintem (Laurien). Persze ugyanezeket egy jó csirkecombról is elmondhatjuk. A kacsa vasban, B-vitaminokban, szelénben gazdag, én a pecsenye kacsacombot preferálom (a hízottal szemben), kevésbé zsíros, nem olyan nagy a mérete és úgy tapasztalom, hogy jobban megpuhul.
Hozzávalók 2 személyre:
A kacsacombok mindkét oldalát alaposan megsózzuk, majd bőrös oldalával felfelé tepsire tesszük és megszórjuk a fűszerekkel, meglocsoljuk kevés olívaolajjal és a narancslével (a kifacsart narancsot is a combok mellé tettem), illetve a rozmaringgal is körbeszórjuk. Letakarjuk és 180 fokos, légkeveréses sütőben 75 percig sütjük, levesszük a fedőt, meglocsoljuk a combokat a kisült zsírral, majd visszatesszük sülni még 5-10 percre. Főtt rizzsel, salátával és Müller Ildi fermentált céklájával fogyasztottuk.
Továbbra is sok szeretettel ajánljuk szakácskönyveinket, melyek megtalálhatók webshopunkban!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!