Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
Ropogós, fűszeres bőr és vajpuha hús, kevés jobb húsos étel van szerintem (Laurien). Persze ugyanezeket egy jó csirkecombról is elmondhatjuk. A kacsa vasban, B-vitaminokban, szelénben gazdag, én a pecsenye kacsacombot preferálom (a hízottal szemben), kevésbé zsíros, nem olyan nagy a mérete és úgy tapasztalom, hogy jobban megpuhul.
Hozzávalók 2 személyre:
A kacsacombok mindkét oldalát alaposan megsózzuk, majd bőrös oldalával felfelé tepsire tesszük és megszórjuk a fűszerekkel, meglocsoljuk kevés olívaolajjal és a narancslével (a kifacsart narancsot is a combok mellé tettem), illetve a rozmaringgal is körbeszórjuk. Letakarjuk és 180 fokos, légkeveréses sütőben 75 percig sütjük, levesszük a fedőt, meglocsoljuk a combokat a kisült zsírral, majd visszatesszük sülni még 5-10 percre. Főtt rizzsel, salátával és Müller Ildi fermentált céklájával fogyasztottuk.
Továbbra is sok szeretettel ajánljuk szakácskönyveinket, melyek megtalálhatók webshopunkban!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Tudd meg hogyan állíthatod helyre és őrizheted meg bélrendszered egészségét!
Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetedben, hogy megtaláld az emésztésed egyensúlyát!
Bartha Ákos élelmiszer-biológus, táplálkozáskutató egyestés előadása
2024.10.16. | SOTE | Online közvetítéssel is követhető!