Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
A policisztás ovárium-szindróma (PCOS) előfordulását akár 10 %-ra is becsülik idehaza, a gyermekvállalást tervező nők egyik leggyakoribb és legkomolyabb termékenységi kihívása (meddőségi centrumokban az endometriózissal együtt az esetek akár 40-50 %-át is kitehetik).A jelentős hőhatás sokszorosára növeli a glikációs végtermékek keletkezését (AGE) ételeinkben. Ha mérsékeljük a hőhatást az ételeket elkészítése során, a folyamat során kialakuló AGE-k mennyiségét is le tudjuk csökkenteni. A PCO-S „kezelésének” egyik bizonyított eszköze tehát, ha a főzést, párolást, gőzölést vagy szuvidálást helyezzük előtérbe az erős grillezés vagy a bő zsiradékokban, nagy lángon történő (ki)sütés helyett. (F)
Forrás:
Ez a bejegyzés, és sok más hasznos információ elérhető facebook oldalunkon is:
https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/3625561107494627
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!