Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Olasz zöldfűszeres csirkemell, újhagymás párolt édesburgonyával és bazsalikommal + Müller Ildi fermentált zeller-répa.
Az olasz zöldfűszermixben apróra vágott lilahagyma is van, ez egy boltban kapható fagyasztott termék, amely nagyon hasznos lehet, ha gyorsan szeretnénk elkészíteni egy ételt. A csirkemell kockákat meglocsoljuk olívaolajjal, sózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben kevés zsiradékon 7-8 percig pirítjuk a csirkét, majd keverünk hozzá 2-3 evőkanállal a fűszermixből és további 2-3 percig pirítjuk. A csirke ekkorra elkészül. Két szál újhagymát felszeletelünk, 1 édesburgonyát meghámozunk és felkockázunk. Egy lábosban kevés zsiradékhoz hozzáadjuk az újhagymát, majd az édesburgonyát, sózzuk és borsozzuk, felöntjük 1 dl vízzel, lefedjük és kb. 10-12 perc alatt puhára pároljuk. A csirkemell kockákat az újhagymás édesburgonyával és friss bazsalikommal tálaljuk, mellé fogyasszunk fermentált zöldséget. Gyorsan elkészülő, kiegyensúlyozott és tápláló étel!
Milyen szempontok érvényesülnek a kínálatunkban lévő szakácskönyvekben?
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!