Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Olasz zöldfűszeres csirkemell, újhagymás párolt édesburgonyával és bazsalikommal + Müller Ildi fermentált zeller-répa.
Az olasz zöldfűszermixben apróra vágott lilahagyma is van, ez egy boltban kapható fagyasztott termék, amely nagyon hasznos lehet, ha gyorsan szeretnénk elkészíteni egy ételt. A csirkemell kockákat meglocsoljuk olívaolajjal, sózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben kevés zsiradékon 7-8 percig pirítjuk a csirkét, majd keverünk hozzá 2-3 evőkanállal a fűszermixből és további 2-3 percig pirítjuk. A csirke ekkorra elkészül. Két szál újhagymát felszeletelünk, 1 édesburgonyát meghámozunk és felkockázunk. Egy lábosban kevés zsiradékhoz hozzáadjuk az újhagymát, majd az édesburgonyát, sózzuk és borsozzuk, felöntjük 1 dl vízzel, lefedjük és kb. 10-12 perc alatt puhára pároljuk. A csirkemell kockákat az újhagymás édesburgonyával és friss bazsalikommal tálaljuk, mellé fogyasszunk fermentált zöldséget. Gyorsan elkészülő, kiegyensúlyozott és tápláló étel!
Milyen szempontok érvényesülnek a kínálatunkban lévő szakácskönyvekben?
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!