Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
Zsiradékon (kókuszzsírt használtam) megpirítottam egy nagyobb fej vöröshagymát, 2 gerezd fokhagymát és 4-5 levél babérlevelet. Kicsit pirítottam a nyúlhúst is, majd hozzáadtam a feldarabolt zöldségeket (fél zeller, 2 fehérrépa, 4-5 sárgarépa). Ezt felöntöttem alaplével és vízzel. Kb. 3 órát lassú tűzön főztem a húst és a zöldségeket együtt . Amikor már a hús is puhává főtt, kivettem és a zöldségeket 1 dl kókusztejszín és 2 teáskanál mustárral pépesre turmixoltam. Sóval és borssal ízesítettem. Ez után vissza tettem hozzá a húst. Fehér húsú édesburgonyával és főzőbanánnal tálaltam (opcionális, jól illik hozzá még zellerhasáb is, vagy rizs/rizstészta, akár burgonya)
Én kacsahúsból (mell vagy comb) is el szoktam készíteni.
Szép napot Nektek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Tudd meg hogyan állíthatod helyre és őrizheted meg bélrendszered egészségét!
Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetedben, hogy megtaláld az emésztésed egyensúlyát!
Bartha Ákos élelmiszer-biológus, táplálkozáskutató egyestés előadása
2024.10.16. | SOTE | Online közvetítéssel is követhető!