Mit jelentenek a Nutri-Funkcionális™ ételek?

Mit jelentenek a Nutri-Funkcionális™ ételek?
2021.09.06.
Mit jelentenek a Nutri-Funkcionális™ ételek?
 
A tápanyagok az ételeink azon összetevői, amelyek a szervezetbe jutva képesek hasznosulni és jellemzően nélkülözhetetlen szerepet játszanak az élet fenntartásában.
A Nutri-Funkcionális™ ételekben természetesen jelenlévő, jól hasznosuló, emellett sok esetben különleges tápanyagok is vannak, amelyek nem csak segítenek megelőzni a tápanyaghiányt, hanem valóban táplálnak minket.
 
Több kutatás is alátámasztaja, hogy az egyik legtápanyagsűrűbb élelmiszercsoport a belsőségek. Ezen belül pl. a máj, mely ráadásul idehaza egy könnyen beszerezhető és olcsó alapanyag.
Bartha Ákos gyakran a „természet multivitaminjaként” is emlegeti a májat. Nem is csoda, hiszen B2, B3, B9, B12 vitaminokat, vasat, A-vitamint, rézt, kolint, szelént, cinket, foszfort, káliumot és magnéziumot is tartalmaz, emellett alacsony a kalóriatartalma is. Ezen kívül nagy előnye, hogy sokféleképpen elkészíthető . 
 
…… a kép és a szöveg is részletek Van Noortwijk Laurien és Sándor Lőrinc – Ételöröm/Életöröm című hamarosan megjelenő szakácskönyvéből .
 
Nagy örömmel jelentjük be, hogy pár hét múlva előrendelhető lesz a webshopból A LEGÚJABB SZAKÁCSKÖNYVÜNK!
Témája a funkcionális táplálkozás és Nutri-Funkcionális™ receptek lesznek. Régóta vártuk, hogy megoszthassuk Veletek a hírt, bízunk benne, hogy ez a könyvünk is sokaknak örömet hoz majd 🙂
 
 
Jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!