Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Milyen egy funky kaja? Ilyen! Színes, finom, tápláló, gluténmentes és nem komplikált!
Savanyú uborkás-kapros-majonézes tonhalsaláta, sült burgonyával és ecetes lilahagymával.
Mi kell hozzá:
A tonhalkrém összetevőit egy tálban alaposan összekeverjük. A burgonyákat megszurkáljuk több helyen, megkenjük egy kevés zsiradékkal (pl. olívaolaj, kókuszolaj) és 180 fokos sütőben, 50-60 percig sütjük, majd a sült burgonyát bevágjuk, kinyitjuk és megtöltjük bőségesen a tonhallal. Végül, de nem utolsó sorban jó étvággyal elfogyasztjuk! 🙂
Még több ehhez hasonlóan könnyű, de ízletes és finom receptért ajánljuk szeretettel az ÚJ Funky Kaják szakácskönyvet!
https://www.facebook.com/reel/729072898596054
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!