Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Freyagena Arktisz Jód
A jód elengedhetetlen a pajzsmirigyhormonok képződéséhez, a kognitív funkciókhoz és a…
MSM és szépség
A szerves kén a kollagén kulcsfontosságú összetevője, valamint…
Spenótos-sütőtöksaláta
…aszalt paradicsomos pesztóval és buggyantott tojással…
Az étkezések előtt elfogyasztott fermentált zöldség funkcionálisan támogatja a gyomorműködést („erősíti” a gyomrot), benne lévő probiotikumok (pl. lactobacillus plantarum) pedig pozitívan hatnak emésztőrendszerünkre.
A terápiás alaplé lassú ideig, kis lángon főtt, így számos értékes tápanyag található benne (zsírok, különleges fehérjék, kollagén, mátrix anyagok). Kollagén fontos eleme bőrünk és hajunk egészségének (ez Női szempontból igen fontos tényező, igaz Hölgyek?) A terápiás alaplé a vékonybél-regeneráció elsődleges eszköze is.
A főzőbanánban, mint biztonságos keményítőben található rezisztens keményítők prebiotikus hatásúak, ezek a rostok a vastagbél baktériumait táplálják. A vastagbél baktériumainak táplálása különösen fontos, lényeges eleme a progeszteron-anyagcserének is. A keményítők savanyú ételekkel való fogyasztása (pl. fermentált zöldség), csökkenti a glikémiás terhelést.
Sokszor hangsúlyozzuk, hogy fogyasszatok élénk színű zöldségeket, hisz számos jótékony hatásuk van egészségünkre:
https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/2250748651642553
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!