Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Egészségtámogatás matcha teával
7 bizonyított módja annak, ahogy a matcha tea képes…
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Mennyi ultrafeldolgozott élelmiszert fogyasztunk Európában?
Egy 2017-es spanyol vizsgálatban 15 000 embert követtek 9 éven át, és a legtöbb ultrafeldolgozott élelmiszert fogyasztók közt 21%-kal többnél alakult ki magas vérnyomás a legkevesebbet fogyasztókhoz képest (Mendonça et al). Az egyes betegségkategóriáknál többet mond e tekintetben viszont az összhalálozási kockázat. Húszezer személy 15 éves követése során a legtöbb ultrafeldolgozott ételt fogyasztók 62%-kal valószínűbben haltak meg valamilyen okból a legkevesebbet fogyasztókhoz képest (Rico-Camp et al, 2019).
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!