Megjelent új szakácskönyvünk

Megjelent új szakácskönyvünk
Rebeka
2020.11.17.

Egy rövid részlet a Szakácskönyv PCOS-, Inzulinrezisztencia-, Pajzsmirigy és Alacsony FODMAP-protokollokhoz című hamarosan megjelenő szakácskönyvünkből:

“A legjobb, más tápanyagok miatt is legkomplexebb (vas, cink, réz, B-vitaminok) kész A-vitaminforrás a májételek fogyasztása, heti rendszerességgel 2-4 alkalommal. 10 dkg pecsenye kacsamáj kb. 40.000 NE A-vitamint biztosít. Pajzsmirigy működési zavarok esetén pótolhatatlan Nutri-Funkcionális™ étel, valamint megelőzés vagy gyermekvállalás szempontjából is nagyon fontos.”

Új könyvünk NYOMTATOTT, KÖTÖTT formátuma már ELŐRENDELHETŐ:

https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/

Az E-KÖNYV formátum pedig már megvásárolható

https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/

A képen egy isteni lilahagymás csirkemáj (kacsamájjal is készíthető), amelyet egy kevés kókuszzsíron, sóval, borssal és szárított medvehagymával készítettem el, illetve házi édesburgonya hasáb és párolt fekete- és fodroskel.

Az új szakácskönyv 90 receptet és ételfotót tartalmaz, és mondanunk sem kell, lesznek bőven Nutri-Funkcionális™ alapanyagokat tartalmazó receptek!

https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/3640363469347724

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!