Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Könnyű, gyors, gluténmentes mediterrán jellegű egytálétel (magasabb szénhidráttartalmú, emiatt elsősorban mérsékelt anyagcsere-profil számára jó példa).
Alaplében (itt hal, de baromfi is kiváló) főtt, kerek szemű rizs baromfihússal, sütőtökkel, fagyasztott zöldborsóval, metélőhagymával vagy újhagyma zöld levelével. (Ovo-lakto-peszko vegetáriánus változatban hallal is készíthető.)
Remek fehérje- és biztonságos keményítőforrás, mérsékelt zsírtartalom mellett; hozzá friss kevert saláta ízlés szerint, mely többek között K1-vitamint, káliumot, béta-karotint, folátot és rezet is biztosít, gyermekvállalási célok mellett mindegyik kiemelt fontosságú mikrotápanyag.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!