Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Étkezéseknél mindig törekszem arra, hogy minél színesebb legyen a tányérom, hisz minél több bioflavonoidot fogyasztunk (ezek a zöldségek színét adják), annál előnyösebb az étel, például pozitívan hat a vércukor- és inzulinszintre is. Nők számára különösen fontos a keresztesvirágúak rendszeres fogyasztása is, hisz ezek nutriterápiás hatóanyagai (indol-3-carbinol, DIM) pozitívan hatnak a hormonális rendszer működésére. Fodros kelben ezek mellett található még A, C, K vitamin és folát is, ami különösen fontos gyermekvállalási célok támogatása szempontjából.
Fermentált zöldségeket rendszeresen fogyasztok, étkezéseket ezzel indítom. Gyomorerősítés szempontjából is fontos, továbbá a fermentumokban található jótékony baktériumok (lactobacillus plantarum) építik emésztőrendszerünk flóráját.
Szép napot Nektek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!