Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
A töltelék: frissen vágott petrezselyem és kapor, zúzott fokhagyma, citromlé és só. Egy tuti tipp, hogy gyorsan elkészüljön az édesburgonya: vágjuk kis méretű darabokra és pároljuk lefedve egy kevés sós vízben vagy alaplében, így 15 perc alatt puha lesz. A durbincs egy jól előmelegített, 180 fokos sütőben, 20 perc alatt elkészült.
Ez az étel nem csak nagyon finom és 25 perc alatt elkészül, de a szigorú, paleolit szemléletű autoimmun protokoll követői is nyugodtan fogyaszthatják. Napi szinten elfogyasztott ételeinknek nem csupán az étvágyunk csillapítása lenne a célja, hanem, hogy tápanyagdús élelmiszereket fogyasztva értékes vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz és az emésztőrendszerünket támogató jótékony baktériumokhoz jussunk.
Jó étvágyat mindenkinek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!