Mai receptünk

Mai receptünk
2019.06.23.
Fokhagymás, citromos zöldfűszerekkel töltött aranydurbincs, párolt édesburgonyával és Müller Ildi fermentált zöldségeivel (isteni kimchi!).

A töltelék: frissen vágott petrezselyem és kapor, zúzott fokhagyma, citromlé és só.
Egy tuti tipp, hogy gyorsan elkészüljön az édesburgonya: vágjuk kis méretű darabokra és pároljuk lefedve egy kevés sós vízben vagy alaplében, így 15 perc alatt puha lesz.
A durbincs egy jól előmelegített, 180 fokos sütőben, 20 perc alatt elkészült.

Ez az étel nem csak nagyon finom és 25 perc alatt elkészül, de a szigorú, paleolit szemléletű autoimmun protokoll követői is nyugodtan fogyaszthatják. Napi szinten elfogyasztott ételeinknek nem csupán az étvágyunk csillapítása lenne a célja, hanem, hogy tápanyagdús élelmiszereket fogyasztva értékes vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz és az emésztőrendszerünket támogató jótékony baktériumokhoz jussunk.

Jó étvágyat mindenkinek! 


Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!