Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Lisztmentes palacsinta (akár kisbabák hozzátáplálásához is – kb. 9-12 hónap)
Hozzávalók:1 tojás felverve,1 marék reszelt cukkini (vagy más tökféle),1 marék reszelt kemény, jó minőségű sajt (jelen esetben juhsajt – preferáltak a kisebb testű vagy extenzív tartasú állatok),1-1,5 ek gluténmentes zabpehely;
Édes változatban sajt nélkül banánnal is készíthető.
Felnőttek vagy nagyobb gyerekek esetén só, bors, egyéb fűszer is mehet bele.
A hozzávalókat összekeverjük és kizsírozott forró serpenyőben megsütjük.
Továbbra is ajánljuk szeretettel szakácskönyveinket melyek elérhetőek a webshopból:https://taplalkozasbeallitas.hu/webshop/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!