Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Étrend-kiegészítő Szeminárium – Egyensúlyban a hatóanyagokkal
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Freyagena KIDS Mix
Freyagena KIDS Mix termékajánló
Sütőtökös snidlinges sushi
Egyik személyes kedvenc… (Laurien)
Burgonya és IR étrend
Inzulinrezisztenciában eléggé rossz híre van a burgonyának a magasabb glikémiás indexe miatt…
Egy személyes jellegű írás…
…Vaspál Melinda kolléganőnktől…
Nyilvánvalóan a nyers tej, mint összetevő kuriózumnak számít (bár ebből kifolyólag arra lehet következtetni, hogy szabadon tartott, füvet legelő, egészséges tehenekről beszélünk), azonban mindenképp egy teljes (zsíros) tejből készült, hosszan (és baktériumokkal) érlelt (min. 8-9 hónapos), kemény sajtot látunk a képen.A megfelelő érlelés önmagában is biztosítja, hogy a sajt tejcukor(laktóz) mentes lesz és a magas zsír-arány emellett feltételezi a zsíroldékony vitaminok jelenlétét is, mint például a nagyon fontos K-vitamin.
Ha valaki sajtokat fogyaszt, keressétek az ehhez hasonló termékeket…
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!