Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Előadás: Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
Nyilvánvalóan a nyers tej, mint összetevő kuriózumnak számít (bár ebből kifolyólag arra lehet következtetni, hogy szabadon tartott, füvet legelő, egészséges tehenekről beszélünk), azonban mindenképp egy teljes (zsíros) tejből készült, hosszan (és baktériumokkal) érlelt (min. 8-9 hónapos), kemény sajtot látunk a képen.A megfelelő érlelés önmagában is biztosítja, hogy a sajt tejcukor(laktóz) mentes lesz és a magas zsír-arány emellett feltételezi a zsíroldékony vitaminok jelenlétét is, mint például a nagyon fontos K-vitamin.
Ha valaki sajtokat fogyaszt, keressétek az ehhez hasonló termékeket…
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!