Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
Az egyik kedvenc káposztám a csúcsos káposzta (zsenge tavaszi újkáposzta). Nem gyakran találkozom vele, de most felfedeztem egy online élelmiszer áruházban. Cikkekre vágtam, majd kevés vajjal, citromlével és sóval fedő alatt puhára pároltam/pirítottam, hónapos retekkel tálaltam. A köftéket egy cseh ökológiai gazdaságból származó bio darált marhahúsból készítettük. Nagyon jóízű volt a hús és a fűszerektől igazán közel-keletiessé vált! Olivás humusszal, olajbogyóval és frissen vágott újhagyma zölddel tálaltam.
Köfte receptünket megtaláljátok az Ételöröm / Életöröm Nutri-funkcionális™ receptek című 3. szakácskönyvünkben: https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/
Továbbá, a kedvezményes TRIÓ könyvcsomagok elérhetőek több webshopban is!http://www.taplalkozasbeallitas.hu/…/unnepi-trio…/
ÉS… itt is:
TRIÓ szakácskönyv csomag
Szép napot és jó főzést kívánunk.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Tudd meg hogyan állíthatod helyre és őrizheted meg bélrendszered egészségét!
Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetedben, hogy megtaláld az emésztésed egyensúlyát!
Bartha Ákos élelmiszer-biológus, táplálkozáskutató egyestés előadása
2024.10.16. | SOTE | Online közvetítéssel is követhető!