Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Az egyik kedvenc káposztám a csúcsos káposzta (zsenge tavaszi újkáposzta). Nem gyakran találkozom vele, de most felfedeztem egy online élelmiszer áruházban. Cikkekre vágtam, majd kevés vajjal, citromlével és sóval fedő alatt puhára pároltam/pirítottam, hónapos retekkel tálaltam. A köftéket egy cseh ökológiai gazdaságból származó bio darált marhahúsból készítettük. Nagyon jóízű volt a hús és a fűszerektől igazán közel-keletiessé vált! Olivás humusszal, olajbogyóval és frissen vágott újhagyma zölddel tálaltam.
Köfte receptünket megtaláljátok az Ételöröm / Életöröm Nutri-funkcionális™ receptek című 3. szakácskönyvünkben: https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/
Továbbá, a kedvezményes TRIÓ könyvcsomagok elérhetőek több webshopban is!http://www.taplalkozasbeallitas.hu/…/unnepi-trio…/
ÉS… itt is:
TRIÓ szakácskönyv csomag
Szép napot és jó főzést kívánunk.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!