Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Magasabb antioxidáns-bevitel, alacsonyabb köszvény kockázat
A magasabb antioxidáns-bevitel hozzájárul a köszvény alacsonyabb kockázatához…
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Ételmentés trendi módon
Nagyon divatosak manapság a bowl-ok…
Étrendi AGE-k bevitele és a testtömeg változása
AGE-k, azaz előrehaladott glikációs végtermékek cukrok és fehérjék reakciója során képződnek…
Igaz még tombol a nyár, de mi már izgatottan készülünk az őszi rendezvényeinkre és alig várjuk, hogy újra találkozhassunk Veletek.Izgalmasan indítjuk a szeptembert, megrendezésre kerül szemináriumi programunk is.A programon konzultációkkal egybekötve is részt lehet venni, illetve konzultációk nélkül is.Tapasztalataink alapján is az egyik leghatékonyabb programunk, amennyiben szeretnétek változtatni életmódotokon, megoldani egészségügyi kihívásotokat.Ismerd meg a Táplálkozás-Beállítás alapelveit, személyre szabjuk táplálkozásodat és kiutat mutatunk a táplálkozási tanácsok útvesztőiből.
Várunk Titeket sok szeretettel.Szép napot.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!