Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Freyagena Arktisz Jód
A jód elengedhetetlen a pajzsmirigyhormonok képződéséhez, a kognitív funkciókhoz és a…
MSM és szépség
A szerves kén a kollagén kulcsfontosságú összetevője, valamint…
Spenótos-sütőtöksaláta
…aszalt paradicsomos pesztóval és buggyantott tojással…
Hozzávalók:
Elkészítés:
A folyékony zsiradékot összekeverjük a sóval és a zöld fűszerrel. A kisebb darabokra tépett káposztát beleforgatjuk, majd tepsire helyezzük. Előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 percig ropogósra pirítjuk.
Az avokádót meghámozzuk, a hagymát és a fokhagymát kisebb darabokra vágjuk, hozzáadjuk a citrom levét, sót, borsot (+kókuszkrémet) és botmixerrel krémesre turmixoljuk.
Remek alternatíva a gyerekeknek és vendégváró falatnak is tökéletes.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!