Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2022.10.07.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
C-vitamin és cukorbetegség
A c-vitamin és cukorbetegség összefüggéseiről…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 2. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült podcast 2. részét a Fáklya Rádión…
Tápanyagdús nyári ebéd/vacsora + desszert recept
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 1. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült PODCAST 1. részét…
Hozzávalók:
Elkészítés:
A folyékony zsiradékot összekeverjük a sóval és a zöld fűszerrel. A kisebb darabokra tépett káposztát beleforgatjuk, majd tepsire helyezzük. Előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 percig ropogósra pirítjuk.
Az avokádót meghámozzuk, a hagymát és a fokhagymát kisebb darabokra vágjuk, hozzáadjuk a citrom levét, sót, borsot (+kókuszkrémet) és botmixerrel krémesre turmixoljuk.
Remek alternatíva a gyerekeknek és vendégváró falatnak is tökéletes.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!