Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Előadás: Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
Kapor, bazsalikom, zsálya, rozmaring, oregánó, tárkony, egytől egyig különleges és jellegzetes ízek, melyekkel nagyon fel lehet dobni egy ételt.
A képen bár tűnhet úgy, hogy brokkoli-, vagy cukkini-krémleves látható, valójában karfiol-krémleves nagyon sok friss zöldfűszerrel.
Egy extrán tápláló krémleves készítésekor nem maradhat el egy kis alaplé sem, még szerencse, hogy van egy remek hazai családi vállalkozás (Alaplé Bár), akik hosszan főtt csirke-, és marha alaplevet árulnak egy budai és egy pesti üzletükben:
Főoldal
A webshopban elérhető szakácskönyveimben ígérem nem szórtam mindenre petrezselymet, viszont számos egyéb fűszert és zöldfűszert használva kreáltuk és teszteltük a recepteket, hogy ne csak az alapanyagok legyenek szezonálisak és változatosak, de az ételek fűszerezése is!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!