Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Az inozitol pozitív hatásai a szervezetre
Az inozitol, mint étrend-kiegészítő pozitív hatásai a szervezetre, ezen belül a női termékenységre…
Gyógynövények és fűszerek – Cassia fahéj
Gyógynövények és fűszerek sorozatunk harmadik részében a fahéjról lesz szó…
Diozmin hatása az aranyérre
A diozmin egy flavonoid, amely leggyakrabban a citrusfélékben található meg…
Gyógynövények és fűszerek – A bazsalikom
Fogadjátok szeretettel csodálatos gyógynövényeink és fűszereink sorozatunk második részét…
Kapor, bazsalikom, zsálya, rozmaring, oregánó, tárkony, egytől egyig különleges és jellegzetes ízek, melyekkel nagyon fel lehet dobni egy ételt.
A képen bár tűnhet úgy, hogy brokkoli-, vagy cukkini-krémleves látható, valójában karfiol-krémleves nagyon sok friss zöldfűszerrel.
Egy extrán tápláló krémleves készítésekor nem maradhat el egy kis alaplé sem, még szerencse, hogy van egy remek hazai családi vállalkozás (Alaplé Bár), akik hosszan főtt csirke-, és marha alaplevet árulnak egy budai és egy pesti üzletükben:
Főoldal
A webshopban elérhető szakácskönyveimben ígérem nem szórtam mindenre petrezselymet, viszont számos egyéb fűszert és zöldfűszert használva kreáltuk és teszteltük a recepteket, hogy ne csak az alapanyagok legyenek szezonálisak és változatosak, de az ételek fűszerezése is!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!