Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Előadás: Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
Májkrém hozzávalók:
A tojást forrásban lévő vízbe rakjuk és megfőzzük. A répát szintén forró vízben megfőzzük. A májat zsíron megsütjük. A kész májat félretesszük. A hagymát felvágjuk, majd zsíron megpirítjuk. A kész hozzávalókat : kész májat, a főtt tojások sárgáját, a főtt répát,a fokhagymákat, a megpirított hagymát,2 evk. zsírt össze turmixoljuk. A kész krémünket ízlés szerint ízesítjük. Személyes kedvencem a bazsalikomos májkrém. Mindig friss fűszernövényeket használok. A kész krémhez szoktam hozzáadni hidrolizált kollagént is, így még értékesebb tápanyag szempontból.
Egy tálba belerakjuk a 4 tojást, amihez hozzáadjuk a hidrolizált kollagént és a zöldbanánlisztet. Ezt felöntjük apránként kókusztejjel, de úgy, hogy az állaga sűrű maradjon. Ezt a masszát felmelegített, kókuszzsíros serpenyőre öntjük. Pár percig süssük. @Tipp: a nyers massza tetejére szórhatunk friss fűszereket vagy curry-t, illetve reszelhetünk a masszába cukkinit vagy vöröshagymát is, így még ízletesebb lesz a „Pitánk”
Jó étvágyat!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Találd meg a kiutat az IR-ból!
Bartha Ákos táplálkozás-kutató előadása az INZULINREZISZTENCIÁRÓL komplexen, de másképpen.
Összefoglaljuk minden tapasztalatunkat, protokollunkat, kutatásunkat és alkalmazott módszerünket az inzulinrezisztenciát (IR) érintő táplálkozási és táplálék-kiegészítési témákban.
2024.09.18. | SOTE