Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Étrend-kiegészítő Szeminárium – Egyensúlyban a hatóanyagokkal
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Freyagena KIDS Mix
Freyagena KIDS Mix termékajánló
Sütőtökös snidlinges sushi
Egyik személyes kedvenc… (Laurien)
Burgonya és IR étrend
Inzulinrezisztenciában eléggé rossz híre van a burgonyának a magasabb glikémiás indexe miatt…
Egy személyes jellegű írás…
…Vaspál Melinda kolléganőnktől…
1. Cukor és mindenféle édesítő (főleg a mesterségesek), valamint minden élelmiszer, amiben ezek előfordulnak.
2. Finomított szénhidrátok és lisztté őrölt gabonák: sütemények, gabonapelyhek, tészták, kenyérfélék…
3. Kémiailag módosított, hő- vagy vegykezelt mesterséges növényi olajok és zsírok: margarinok, főző- és sütőolajok…
4. Hiány jó minőségű, létfontosságú étrendi zsírokból.
5. Hiány esszenciális és nem-allergén fehérjékből: tojás, halak, belsőségek, húsok…
6. Mesterséges adalékanyagok fogyasztása vagy bőrön keresztüli felvétele, valamint felesleges fertőtlenítés, rovarirtás, stb…
7. Gyógyszerek: elsősorban antibiotikumok és szteroidok, valamint antidepresszánsok és fájdalomcsillapítók.
8. Napfény hiánya
9. Friss levegő és fizikai aktivitás hiánya, valamint ezzel összefüggő folyamatos és nagyfokú elektromos sugárzás (elektroszmog-terhelés)
10. Hiány enzimekben dús (nyers) friss, idényjellegű és helyi forrásból származó zöldségekből…
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!