Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Elkészítés:
Serpenyőben egy kevés vajon megpároltam a kiolvasztott halat. Sóval, borssal ízesíttem, erre került egy natúr paradicsom paszta/püré/sűrítmény maradékából főzött zöldfűszeres, fokhagymás szósz (fokhagymát enyhén megpirítottam, erre rá a paradicsom és a szárított fűszerek (oregánó, bazsalikom, stb).
OPCIONÁLISAN: készíthető tőkehallal és hajdinával, paradicsompüré helyett kókusztejes-currys raguval. Ez a verzió hajdina helyett gyökérzöldséggel low-carb és paleolit AIP is.
www.taplalkozasbeallitas.hu/contact
Szép napot mindenkinek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!