“Hűtő kirámolása” című ebéd

posted in: Cikkek | 0

Párolt vadlazac paradicsommártással, curry fűszeres rizzsel, rukkolával, sült karfiollal és fermentált zöldséggel (képen Müller Ildi kimchi-je)

Serpenyőben egy kevés vajon megpároltam a kiolvasztott halat. Sóval, borssal ízesíttem, erre került egy natúr paradicsom paszta/püré/sűrítmény maradékából főzött zöldfűszeres, fokhagymás szósz (fokhagymát enyhén megpirítottam, erre rá a paradicsom és a szárított fűszerek (oregánó, bazsalikom, stb).

OPCIONÁLISAN: készíthető tőkehallal és hajdinával, paradicsompüré helyett kókusztejes-currys raguval. Ez a verzió hajdina helyett gyökérzöldséggel low-carb és paleolit AIP is.

www.taplalkozasbeallitas.hu/contact

Szép napot mindenkinek!