Hoztam Nektek egy újabb vacsora alternatívát

Hoztam Nektek egy újabb vacsora alternatívát
2019.09.23.
Bazsalikomos-zöldbabos-olajbogyós-kókusztejszínes-rizstészta, tengeri hetkentyűkkel.
  1. Egy kisebb fej a megpároltam, majd a zöldbabot is.
  2. Utána jöttek a tengeri herkentyűk. Amikor puhára főttek az alapanyagok, felöntöttem minimális kókusztejszínnel.
  3. Fűszerezésnek került bele friss bazsalikom, koriander, apróra vágott olajbogyó és zöld curry.
  4. Összekevertem a főtt rizstésztával a ragut. Tetejét megszórtam friss brokkolicsírával.

Nagyon szeretek friss fűszereket használni, hisz teljesen más ízt ad az ételnek, mindemellett a zöldfűszerek rengeteg tápanyagot tartalmaznak, a színanyagok jótékony hatással vannak a vércukor és inzulinszintre is. A menü egy igazi gluténmentes-mediterrán™, színhúsmentes-vegetáriánus™ alternatíva, ezenfelül mérsékelt anyagcsere profilnak megfelel.

Kiváncsi vagy melyik anyagcsere profilba tartozol és szeretnél még több alternatívát megismerni? 

Szolgáltatásaink


Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!