Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Nagyon szeretem a májkrémet, ezt mindig házilag készítem el. Különböző friss zöld fűszerekkel (bazsalikom, petrezselyem, koriander, kakukkfű) az ízét is lehet kombinálni.
A másik nagy kérdés mindig, amit szoktak tőlünk kérdezni hogy „mire kenjem?” Zöldségekre! Mai reggelim pontosan ez volt: sült zöldségekre (édesburgonya, cukkini, burgonya) kent májkrém. Nagyon szeretem a különböző krémeket (zöldségekből is), ezek remek választások akár vendégváró falatkáknak is. Kenhetjük még friss zöldségekre is: répa, zellerszár, uborka, salátalevél (és a kedvencem zárójelben Főzőbanán chipsre)
Szép napot Nektek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!