Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Gyömbéres-kurkumás karfiolkrémleves
A csípős hideg időben nagyon jól esik egy forró leves…
Hogyan együnk jót bárhányévesen?
Hogy közben a testünk és a szemünk is örül…
Álmaim(d) vegyes salátája
Fehérjeforrásként én legfőképpen szárnyast/főtt tojást javasolnék hozzá…
A rendszertelen alvási mintázatok és a cukorbetegség közötti összefüggés
Egy 84 421 fő bevonásával és 7 éves követéssel zajlott vizsgálat megállapította, hogy…
A pisztrángot szálkamentesítjük, a „húsát” egy tálba rakjuk. Hozzárakjuk a púpos evőkanálnyi olvasztott tisztított vajat, belenyomjuk a fél citrom levét, belekeverjük az 1-2 teáskanálnyi mustárt (ízlés szerint), végül pedig beletesszük az apróra vágott hagymát. Sóval, borssal (ízlés szerint más fűszerekkel) ízesítjük. Villával vagy aprítógéppel lehet pépesíteni az egészet.
(Mi úgy szoktuk elkészíteni reggelire, hogy előző esti vacsorára eggyel több pisztrángot sütünk, így másnap azt felhasználhatjuk egy jó halpástétomhoz.) A halpástétom (mint a májkrém is) remek tojás nélküli reggeli alternatíva.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!