Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Fogamzásgátló elhagyását követő ciklus-kimaradás visszafordításának támogatása
Életmódbeli javaslatok a fogamzásgátló elhagyását követő ciklus kimaradás (amenorrhea) visszafordításának támogatására…
CA-125 labormarker csökkentésének lehetőségei
CA-125 labormarker csökkentése például endometriózissal összefüggő gyulladások esetén…
Omega-3 bevitel és a szülés utáni depresszió
Több kutatás kimutatta, hogy a terhesség alatt az anya Omega-3 szintje felére esik le, és még a szülés utáni…
Étrendi AGE bevitele és demencia összefüggése
A nagyobb étrendi AGE bevitele a demencia fokozott kockázatával jár, függetlenül a genetikai hajlamtól…
A pisztrángot szálkamentesítjük, a „húsát” egy tálba rakjuk. Hozzárakjuk a púpos evőkanálnyi olvasztott tisztított vajat, belenyomjuk a fél citrom levét, belekeverjük az 1-2 teáskanálnyi mustárt (ízlés szerint), végül pedig beletesszük az apróra vágott hagymát. Sóval, borssal (ízlés szerint más fűszerekkel) ízesítjük. Villával vagy aprítógéppel lehet pépesíteni az egészet.
(Mi úgy szoktuk elkészíteni reggelire, hogy előző esti vacsorára eggyel több pisztrángot sütünk, így másnap azt felhasználhatjuk egy jó halpástétomhoz.) A halpástétom (mint a májkrém is) remek tojás nélküli reggeli alternatíva.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!